Voorpagina Mail Beheerder Toevoegen aan Favorieten


  Voorpagina
  Doneren
  Woordenboek
  Verhalen
  Uitspraken

  Aura
  Aarden
  Chakra
  Heksen (Wicca)
  Reiki
  Stenen
  Gidsen

  Index

Verhalen
www.spirituelejongeren.nl

Hier kun je alle verhalen kwijt die betrekking hebben op de spirituele ervaringen die je gehad hebt, zo dat deze verhalen een soort van handleiding gaan vormen voor je medejongeren. Ze kunnen op deze manier over hun eigen angsten heen komen en hun dingen aanreiken die nodig zijn voor de spirituele jeugd van tegenwoordig. Tevens is het makkelijk om te gaan inzien dat zij niet de enige zijn met dergelijke ervaringen, dit kan uit een lopen van uittredingen tot dromen en reizen in de geest enz.
Ook kan het zo zijn dat je stoffelijke ervaringen op doet die, ze kunnen voort helpen, omdat ze nog geen begrip hebben gekregen van de ervaring en dus nog niet bewust snappen wat de betekenis ervan is.
Schrijf wat je ervaren hebt en denk niet van ben ik nou raar omdat ik iets dergelijks heb ervaren, ga ervan uit dat het misschien wel een hulp is voor een ander die ook een dergelijke ervaring heeft opgedaan.

Het is logisch dat de verhalen die worden geschreven na een bepaalde tijd weer van de site worden genomen om zo te zorgen dat er steeds meer en nieuwere ervaringen en verhalen worden geplaatst. Zo komt er een leuke vernieuwing op gang die een verrijking is voor velen van ons en ons verder zullen helpen op ons spirituele pad, dat we bewandelen.

Kijk op ons forum voor de verhalen die anderen hebben ingestuurd, of schrijf zelf je verhaal.


Tarotlegging Online
Tarotkaarten Leggen 
Inzichtkaarten 

Adressenboek 

Spirituele datingsite 
kaartlegging.nl 
Vragenhelpdesk.nl 
paranormaal.pagina 
spiritueel.jouwpagina 
Spiritualiteit.2link.be 

SpiriDate.nl
Copyrights 2024 Spirituelejongeren.nl - bronnen