Voorpagina Mail Beheerder Toevoegen aan Favorieten


  Voorpagina
  Doneren
  Woordenboek
  Verhalen
  Uitspraken

  Aura
  Aarden
  Chakra
  Heksen (Wicca)
  Reiki
  Stenen
  Gidsen

  Index

Inleiding
www.spirituelejongeren.nl

Roy Brand Dag, mijn naam is Roy Brand ik ben 29jr jong en afgestudeerd paranormaal therapeut, zoals men dat noemt, ik zelf zie me als Roy, niet meer en niet minder dan dat. Goed wel is waar met bepaalde gave, maar gewoon Roy, gewoon mens, die op aarde wat te doen heeft en wat ik kan doen om jullie te helpen en jullie misschien wel mij.

Lees de site en veel zal je duidelijk worden.

Deze site is specifiek gericht op jongeren tussen de 18 en 33jr die zich spiritueel willen ontwikkelen of zich reeds op dit pad bevinden. Mocht je jonger of ouder zijn ben je uiteraard ook altijd welkom met je vragen, ik ben echter van mening dat je eerst van je jeugd moet genieten, ook natuurlijk van de rest van je bestaan. Het is een pad voor de rest van je aardse leven, we zijn hier tenslotte niet voor niets, iedereen maakt zijn eigen keuzes, zo koos ik voor de weg naar het hogere welke voor mij inhoud, mijn hele leven zo spiritueel mogelijk in te vullen.

Spiritualiteit is geloof, voor mij god, het maakt niet uit hoe je god ook noemt er is er toch maar een. Je hoeft niet gelovig te zijn om te willen groeien, maar als je spiritueel, bent geloof je wel dat er meer is tussen hemel en aarde, anders zou het, je interesse niet wekken.
Stoor je niet aan het feit dat ik op de site vaak god noem, dit is echter zo, omdat het voor mijn zo is en ik het normaal vind misschien is dat voor jou anders, dat geeft toch niet. Ieder het zijne.
Aangezien er om dit moment in onze maatschappij vele jongeren zich bezig houden met spiritualiteit en nergens hun plek kunnen vinden. Ze gaan naar paranormaal beurzen of paragnosten en magnetiseurs.
Dit alles omdat ze zoekende zijn en als ze bij dit soort mensen geweest zijn, hen iets is aangereikt, en thuis gekomen zijn ze de weg nog kwijt. Vaak worden ze dingen vertelt die nog niet waar zijn ook en dit alleen omdat er veel kaf onder het koren zit en geldelijk gewin een rol speelt.

Als jij een van deze jongeren bent en je met nog vele onbeantwoorde vragen zit, over je weg die je bewandelt of dat je dingen ziet, voelt, hoort of weet, die een ander niet heeft en ze je voor gek verklaren. Dan zit je hier juist.
Ik zelf heb deze dingen ervaren en ervaar ze nog, maar in de tijd dat ik me nu met spiritualiteit bezig hou en ben gaan begrijpen wat vele zaken betekenen en inhouden, dit alles heeft mijn fascinatie gewonnen.
Heeft het mij geleerd wat het groei proces is en dat de weg die ik bewandel, een van de zwaarste wegen is die er te bewandelen valt, tevens een van de mooiste wegen, die er te bewandelen zijn, je bent je eigen creŽerder. De weg naar het leven in je zelf, voor mij het dienen van dit leven.

Een weg die je meer zal brengen, dan alle andere wegen en waar je jouw dingen mag eigen maken die een ander zich niet eigen kan maken omdat die weg voor hen simpel weg niet is weg gelegd. Iedere ziel heeft een keuze gemaakt toen hij of zij naar de aarde kwam. Ik koos voor de weg van het leven. Niet voor een weg die alleen maar aards is, maar die veel meer inhoud dan het aardse alleen.

Voel jij je:
 - niet begrepen
 - onzeker
 - angstig
 - buiten gesloten (een eenling)
 - onwetend
 - misschien wel onnozel
 - nietig
 - onbeduidend

Of denk de dat je raar, gek of anders bent dan een ander ondanks dat je mens bent. Dan zul je op deze site vele vragen beantwoord krijgen. Alles is uit eigen ervaring en zo als ik het zie en ik zeg ook niet dat mijn manier de waarheid is, want de waarheid is persoonlijk en ieder het zijne en op zijn manier. Er zullen niet alle vragen bij zitten die je misschien hebt, maar ik zal mijn best doen om ook deze ter zijner tijd te beantwoorden.
Indien voor mij mogelijk, zo niet is er altijd een andere jongere die je wel kan helpen en zal je vraag als nog beantwoord worden.
Ik ben eerlijk, ik weet niet alles, is maar goed ook, maar ik weet wel veel op dit gebied en ik heb veel mee gemaakt op dit gebied. Ik put uit de ervaringen , kennis en de gevoeligheid die ik heb meegekregen en waar ik kan helpen zal ik dit doen, met geheel mijn hart.
Omdat voor mijn gevoel dat mijn taak is en het leven dit voor me heeft weg gelegd.

Twee jaar geleden was ik al van plan om in de toekomst een website voor jongeren te beginnen, die zich spiritueel willen ontwikkelen en hen te helpen, toen was de tijd er nog niet rijp voor, nu wel het jaar 2004 een jaar van veranderingen.
Zo wist ik twee jaar geleden al dat deze site er zou gaan komen en ik wist ook dat de naam spirituele jongeren in deze twee jaar nog niet gebruikt zou worden, toen ik dus bij een vriend kwam en zei zoek de naam is op, wist ik dat deze nog vrij was, hij dacht van niet. Dat noemen ze helder wetend ik geloof niet in toeval wel in het lot en leiding door god.

Wij zijn de nieuwe generatie en wij moeten het doen hier op aarde en daarbij hebben velen van ons een taak gekregen een taak die velen onder ons zich nog niet beseffen. Dit komt echter wel, heb geduld en je zult het zien.

Ik plant een zaadje en zal zien, zo het leven het wil dat er een mooie bloem uit bloeit, we kunnen niet alles alleen, samen staan we sterk.
Ik ben hier met een doel dat doel zal verder op de site duidelijk worden, ik heb echter daarbij de hulp nodig van mijn medejongeren, om het doel te realiseren.

Laten we samen sterk staan en dat doen wat een aanwinst voor de aarde en het leven is, zo onze taak te verrichten. Dit alles van uit het hoogste goed aan ons gegeven de liefde en dat betekent onze vrije wil overwinnen en de levens wil tot uiting te laten komen, dat het licht in ons zelf is. Wij zijn als mens de creŽerders van een goede en nieuwe toekomst, doordat we de nieuwe generatie zijn.

Nog steeds benieuwd en geÔnteresseerd lees dan verder op deze site.


Tarotlegging Online
Tarotkaarten Leggen 
Inzichtkaarten 

Adressenboek 

Spirituele datingsite 
kaartlegging.nl 
Vragenhelpdesk.nl 
paranormaal.pagina 
spiritueel.jouwpagina 
Spiritualiteit.2link.be 

SpiriDate.nl
Copyrights 2019 Spirituelejongeren.nl - bronnen